Badges

Plastikor, de fabrikant van badges

Plastikor is de fabrikant van badges met speld, badges met koord, badges met bretelclip en spuitgietbadges.
Alle transparante badges zijn uit voorraad leverbaar.
Voor de mooiste en voordeligste badges moet u bij Plastikor zijn!

Al uw badges vandaag voor 17.00 uur bestelt, betekent morgen geleverd.

U bestelt direct online bij de fabrikant, al onze badges hebben wij op voorraad en kunnen wij de volgende werkdag leveren.

Product verscheidenheid

Of het nu naambadges, congres-ID-badges, transparante ID-badges zonder bevestiging of naambadges zonder bevestiging zijn. Plastikor heeft een groot assortiment, alles wat uw hartje begeert!

Plastikor uw fabrikant en leverancier

Door de permanent lage prijzen profiteren de klanten van Plastikor van een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Onze uitstekende prijs-prestatieverhouding samen met onze snelle levertijden maken ons uw betrouwbare partner!

Geniet van uw succesvol bedrijf via onze naambadges!

Het leggen van contacten en het bouwen van bruggen tussen u en vreemden gaat eenvoudig met behulp van naambadges. Dit is van het grootste belang voor het hebben van een succesvol bedrijf. Daarom zijn de plastic naambadges een integraal onderdeel in de zakenwereld voor een professionele uitstraling.
Naambadge houders geven u een professionele uitstraling in elke situatie!

Productomschrijving van al onze badges:

ID-badgehouders als slimme metgezel

ID-kaarten zijn tegenwoordig een standaardmedium op beurzen, evenementen, seminars en congressen.
Met de geavanceerde ID-badge houders van Plastikor beschermt u niet alleen uw ID-kaart tegen vuil of schade, maar ze vertegenwoordigen ook professionaliteit. Dit maakt onze badges een nuttig instrument. Door ons uitgebreide assortiment vindt u voor elk doel een geschikte ID-badgehouder.

Naambadges met clip en speld

Naambadges met clip en speld zijn een onmisbaar onderdeel geworden in de zakenwereld. Als klassieke metgezel openen naambadge houders discreet en professioneel de deuren naar uw zakelijk succes! Via professionele naambadges kom je sneller in contact met zakelijke partners en collega's. Dit is essentieel voor een succesvolle uitwisseling.

ID-badges en naambadges met veiligheidsspeld

Naambadge houders zijn uw trouwe metgezel op evenementen, beurzen en seminars. Hiermee kunnen u en uw klanten meteen de juiste contactpersoon vinden!

Naambadges met bretelclip

Wilt u uw kleding niet beschadigen wanneer u naambadges en ID-badges draagt? Dan zijn de naambadges met bretelclip precies goed voor u. Dankzij het eenvoudige clipmechanisme kun je je naam of ID zichtbaar meenemen terwijl je je kleding draagt.

Gelamineerde ID-badgehouders

Bescherm uw ID en naambadges optimaal tegen regen en vuil met de gelamineerde ID-kaarthouders. De gelamineerde ID-kaarthouders besparen u veel geld op een laminator.

ID-badges om om uw nek te hangen

Badgehouders zijn niet alleen een praktische metgezel op beurzen, congressen en evenementen, maar ze zien er ook geweldig uit! Het nekkoord garandeert een flexibel gebruik en comfortabele pasvorm.

Naambadges met magnetische clip

De sterke magneet van onze naambadges beschermt uw kleding niet alleen tegen beschadiging door het naamplaatje, maar voorkomt ook dat het naambadge wegglijdt. Dit betekent dat u meer tijd heeft om u te concentreren op gesprekken, contacten en uzelf altijd van uw beste kant laat zien.

ID-badges met een gekleurde balk

Heeft uw bedrijf meerdere afdelingen waarvan u de werknemers gemakkelijk wil onderscheiden en herkennen? Dat is geen probleem met de badgehouders met een gekleurde balk. Door elke afdeling een aparte kleur te geven, brengt u niet alleen kleur aan in de omgeving, maar ook een systeem in uw bedrijf.

Spuitgegoten ID-badgehouders

Met een beschadigde bankpas of creditcard komt u niet ver. Gelukkig gebeurt dit niet met de spuitgiet badges!
Krassen in waardevolle, gevoelige kaarten komt veel minder vaak voor bij gebruik van Plastikor’s spuitgegoten ID badges en naambadge houders!

ID-badges zonder bevestiging

Geeft u de voorkeur aan bretelsclips voor het eerstvolgende seminar, maar heeft u daarna magneten nodig voor het evenement daarop? Geen probleem! Met de badges zonder bevestiging zijn alle bevestigingsmogelijkheden nog geopend! Varieer zo vaak als je nodig hebt en wilt.

Cliptang/sleuftang

Met deze cliptang kunt u eenvoudig een sleufgat in uw toegangskaart of entree pas maken. Zo kunt dankzij het sleufgat uw waardevolle papieren in een badge combineren met een badgeclip, jojo of lanyard. Deze cliptang is met of zonder aanleg verkrijgbaar.

Uitdeel systemen

Reis je vaak en wil je graag je naam en ID-badges netjes, veilig en binnen handbereik bij je hebben? Gebruik de uitdeel systemen van Plastikor! U kunt denken aan de 'uitdeel tableau voor badges', 'uitdeel tableau voor badges soft', 'uitdeel koffer voor badges', 'badgekoffer voor dikke badges' en de 'uitdeel bak voor badges.

Losse clips

Heeft u nog steeds de juiste bevestiging voor u naambadge houder nodig?
Of u nu de clip met crocodillebek, losse bretelclips, de magneet of klemmer wil - Plastikor heeft alles wat je nodig hebt!

Insteekvellen

Voor al onze naambadges (evenals groepsscheiders en naambadge houders)!
Met onze A4-vellen kunt u uw naam of bedrijfslogo snel en gemakkelijk op papier afdrukken en tegelijkertijd veel tijd besparen.

Naambordjes

Ga voor een professionele uitstraling in je kantoor of tijdens een vergadering en gebruik de naambordjes van Plastikor. Plastikor biedt eenvoudige, strakke naamborden aan. Hierbij wordt uw naam in simpele elegantie aan iedereen getoond.

lamineerhoes/lamineersheet

Wilt u een kaart lamineren zonder een dure laminator? Plastikor maakt dit mogelijk!
Met Plastikor's lamineersheets, is dit geen probleem meer. Stop je naambadge, ID kaart of ieder ander willekeurig document in de lamineersheet, druk de lamineersheet stevig dicht en u heeft snel een representatieve badge of naambadge.

Plastikor's lanyards/keycords

Met de keycords van Plastikor is een badge dragen kinderspel!