Nieuws

 1. Ontdek onze duurzame, hoogwaardige en op maat bedrukte L-mappen van Plastikor

  Professionele L-mappen van Plastikor: Duurzaam, hoogwaardig en op maat bedrukt

  Ontdek onze moderne benadering van de vertrouwde L-mappen.
  Bij Plastikor bieden we hoogwaardige L-mappen van uitstekende kwaliteit, die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

  Onze L-mappen worden op maat bedrukt in levendige full colour, waardoor uw bedrijfslogo en huisstijlkleuren prachtig worden weergegeven. Hiermee kunt u een frisse en onuitwisbare indruk maken op uw relaties en klanten.

  Met een minimum bestelaantal van slechts 100 stuks, bieden wij flexibiliteit en maatwerk. Of u nu kiest voor een enkele kleur of een volledige full colour bedrukking, onze L-mappen kunnen volledig aan uw wensen voldoen.

  De L-mappen en doorzichtmappen van Plastikor zijn van de hoogste kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor het organiseren en presenteren van uw documenten, terwijl ze tegelijkertijd
  Lees meer »
 2. Tabbladen in verschillende formaten

  Tabbladen zijn een essentieel onderdeel van elk kantoor. Ze zorgen voor een overzichtelijke indeling van de verschillende soorten papieren documenten die u wilt bewaren, of dit nu in een ordner of een andere map is.
  Plastikor levert voor elke ordner of map het juiste tabblad. Het ideale tabblad hangt af van uw eigen archiveringsbehoeften, en Plastikor biedt tabbladen in diverse materialen, formaten, genummerde tabs en speciale ontwerpen.

  Tabbladen in verschillende vormen en maten
  Er zijn talloze tabbladvormen in allerlei soorten en maten. We hebben een breed assortiment stansmessen en we zijn ook bekend met het maken van stansvormen op maat.
  Het is mogelijk om de tabs of zelfs het hele blad te bedrukken. De druktechniek wordt bepaald door het gekozen materiaal, zoals foliedruk, zeefdruk of offsetdruk.
  Bedrukbare tabs zijn ideaal als u kiest voor een professioneel opbergsysteem. U kunt al uw archief- en werkmappen voorzien van zelf bedrukte, uniforme

  Lees meer »
 3. Kofferlabels bedrukken bij Plastikor: voordelig en snel geleverd

  Op zoek naar betaalbare en bedrukte kofferlabels?
  Bij Plastikor kunt u terecht voor kofferlabels met diverse doeleinden.

  Of u nu op vakantie gaat, binnenkort gaat emigreren of een docent bent die een schoolreis organiseert, onze kofferlabels kunnen voor u het verschil maken.
  Laat uw eigen reislabels bedrukken en zorg ervoor dat uw tassen en koffers opvallen tussen de rest van de bagage. U kunt de labels ook gebruiken als originele straatmarketingtools door ze bijvoorbeeld aan fietssturen in fietsenstallingen te hangen.
  De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Bij Plastikor bedrukken we uw kofferlabels met behulp van de beste drukpersen op gerecycled kunststof.
  In de kofferlabels kunt u zelf uw papieren kaartje met een beschreven tekst invoegen, waardoor het perfect geschikt is voor bagagelabels.

  Bestel uw kofferlabels vandaag nog en profiteer van een snelle levering.
  Lees meer »
 4. Steigeretuis - vervaardigd door Plastikor

  Steigeretuis, vervaardigd door Plastikor, zijn essentieel voor het beschermen van uw steigers tegen onbevoegde toegang.
  Bij Plastikor produceren we steigeretuis in diverse formaten en varianten.
  Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of naam op de etuis te laten bedrukken, met keuze uit één of meerdere kleuren.
  De bevestigingsmogelijkheden van onze steigeretuis zijn zeer veelzijdig. Als optie is er een metalen ophangoog voor het bevestigen van een kabelbinder aan de steiger.
  Daarnaast kunnen we extra insteekvakken toevoegen aan de etuis. Plastikor produceert alle steigeretuis in onze eigen fabriek, waarbij we moeiteloos voldoen aan uw gewenste afmetingen en kunststofsoort.

  Toepassing van steigeretuis in de industrie

  Naast het gebruik op steigers, worden steigeretuis ook veelvuldig ingezet als informatiemiddel op productie-installaties in de offshore en procesindustrie.
  Daarnaast dienen deze etuis ter identificatie van goederen o
  Lees meer »
 5. Bagagelabels bedrukken bij Plastikor: goedkoop en veelzijdig


  Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw product of merk onder de aandacht te brengen?

  Bagagelabels zijn niet alleen handig voor het voorzien van informatie op koffers en tassen, maar ook een uitstekend middel om de aandacht van uw publiek te trekken.
  Laat uw bagagelabels bedrukken met uw merk of logo en hang ze aan verpakkingen, goodiebags of zelfs aan fietsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Bij Plastikor drukken we uw bagagelabels op gerecycled kunststof materiaal. U kunt helemaal zelf bepalen wat er op het label wordt gedrukt.
  Met onze eenvoudige ontwerptool kunt u uw eigen logo, foto en tekst uploaden. We bieden de mogelijkheid uit 2 formaten kofferlabels.

  Ontdek nu onze voordelige bagagelabels en profiteer hoge kwaliteit bagagelabels welke snel leverbaar zijn.

  Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.
  Lees meer »
 6. Gewijzigde openingstijden

  Beste klanten,

  We willen je graag op de hoogte stellen van onze aangepaste openingstijden tijdens de komende feestdagen.
  Vrijdag 28 april, de dag na koningsdag, zijn we gesloten.
  Vrijdag 5 mei zijn we gesloten.
  Vrijdag 19 april, de dag na Hemelvaart, zijn we ook gesloten.

  Indien nodig zal onze productie blijven doorwerken, maar het kantoor zal niet bereikbaar zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Team Plastikor

  Lees meer »
 7. Buidelzakken of Kangoeroezakken

  Plastikor heeft nu ook de mogelijk op zelf Gripzakken met buidel ook wel Buidelzakken of Kangoeroezakken te produceren. Wij produceren deze uit; LDPE, MDPE, HDPE, CPP & OPP in diverse diktes, glad, stroef, antistatisch, waterdicht, corrosiewerend, microperforatie of met een macroperforatie. De buidelzakken worden hanszaam verpakt en kunnen voorzien worden van een of meerde ponsgaten.

  Zend uw aanvraag per mail zodat wij u snel een scherpe offerte kunnen zenden.

  Lees meer »
 8. Gelaste etiketten op PP Ringbanden

  Plastikor, producent van ringbanden heeft de primeur:
  Vanaf heden kunnen wij op PP ringbanden nu ook etiketten lassen, ipv plakken. Hierdoor krijgt U een nog mooier en duurzamer product.

  Lees meer »
 9. SPOED SPOED SPOED

  VOLAUTOMATISCH PANORAMA RINGBANDEN

  produceren is nu mogelijk. Onze volautomatische ringbanden produktie straat hebben wij omgebouwd tot een supermachine.

  Hierbij is het snel ombouwen naar een ander formaat werkelijkheid geworden. Er is in Nederland maar 1 machine in deze uitvoering gebouwd. En die staat bij ons.
  Wij hebben deze supermachine aangepast om aan uw spoed wensen te voldoen.

  Met deze machine kunnen wij 450 A4 ringbanden per uur produceren.
  Hierbij gaan wij niet concureren met de markt van weggooi ringbanden, maar blijven wij de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent. Standaard staat deze multifunctionele machine ingesteld op een witte kleur, papierinhoud van 25mm, welke het meest gebruikt wordt. Maar binnen 15 minuten gaan we door met uw kleur en Uw formaat.
  Uniek in onze markt. Aantallen van 100 tot 100.000 zijn nu mogelijk.
  Vraag nu de prijs en levertijd aan van Uw PANORAMA RINGBAND

  Lees meer »
 10. Het nieuwe jaar 2022 komt al snel dichterbij...

  Beste relatie,

  Aan het eind van een roerig jaar, kijken wij vol vertrouwen naar het nieuwe jaar. Zoals u van Plastikor gewend bent, streven wij ernaar om ook rond de feestdagen uw bestelling op tijd te bezorgen.
  Lees meer »