Zelfklevende artikelen

Op deze pagina, van zelfklevende artikelen, ziet u onze vier subcategorieën: de zelfklevende pochetten, zelfklevende driehoeken, accessoires en klittenband producten.
Onder deze subcategorieën zijn nog een aantal andere interessante zelfklevende artikelen leverbaar zoals: zelfklevend klittenband in verschillende vormen en formaten, zelfklevende documentstrips, rondjes, pennen clips en rugvensters.

Zelfklevende etuis

In deze categorie kunt u artikelen kopen zoals: zelfklevende etuis vervaardigd van PVC of PP materiaal, visitekaarthoesjes en artikelen zoals USB's, CD's en floppy's op te bergen in zelfklevende etuis.

Zelfklevende hoeken

Mist u transparante hoeken in uw onderlegger, ordner en/of ringband? Ga voor de zelfklevende hoeken van Plastikor en creëer transparante hoeken in uw opbergmap.

Klittenband - haak en lus

Klittenband wordt ook weleens coins, velcro of lusband genoemd.
Plastikor vervaardigt klittenband met haak en lus in verschillende uitvoeringen. Zo verschillen de vormen in: rondjes, ellipsen en strips.
Daarnaast zijn onze haken en lussen leverbaar in de kleuren zwart en wit. Dankzij de zelfklevende laag, is het klittenband eenvoudig te gebruiken.

Zelfklevende CD-rondjes, ook wel CD houder of CD klip genoemd

De zelfklevende CD houders / CD klipjes van Plastikor zijn gemaakt van hard PVC en beschikbaar in verschillende kleuren. Hiermee kunt u uw documenten volledig maken met een digitale bijlage (CD)

Zelfklevende documentstrip

Wilt u graag uw documenten opbergen zonder er gaatjes in te perforeren?
Dan hebben wij een eenvoudige oplossing voor u! Met onze transparante zelfklevende documentstrip is gaatjes perforeren niet meer nodig. Dankzij de zelfklevende laag, kunt u de documenten eenvoudig aan de zelfklevende documentstrip bevestigen.

Zelfklevende pennen clips

Onze zelfklevende pen houders / klipjes zijn gemaakt van plastic of verend metaal. Hiermee kunt u handig een pen bevestigen aan uw ringband of klemmap. Op deze manier kunt u nooit meer een pen verliezen tijdens het gebruik van de ringband op klemmap.

Zelfklevende rugvensters

Zorg ervoor dat het ook vanaf de buitenkant van de ringband duidelijk is wat er in staat. Met de zelfklevende rugvensters, maakt u het mogelijk om een informatiestrook in de rug van de map te schuiven, zodat u in een oog opslag kunt lezen wat de inhoud is.

Zelfklevende snelhechters

De zelfklevende snelhechter, 3-delig voorgemonteerd, is door zijn zelfklevende laag eenvoudig te bevestigen op elke willekeurige plaats in een ringbandmap of ordner.