Reiswereld

Busborden, informatie borden, 4 vaks display, klemmappen, kofferlabels en ticketomslagen

Ook voor de reiswereld hebben wij speciaal diverse producten ontwikkeld die praktisch en bruikbaar zijn. Zoals busborden, infoborden, displays 4 vaks, informatie ringbanden, klemmappen, kofferlabels, ticket omslagen, reisbescheidenmapjes, paspoortomslagen, ticketmapjes, baliemappen, hostessmappen om uw klanten te informeren over bijvoorbeeld busreizen, vliegvelden of hotels.
 1. Kofferlabels
  € 0,00 € 0,00
 2. Ticket omslagen
  € 0,00 € 0,00
 3. Paspoort etuis
  € 0,00 € 0,00
 4. Omslagetuis
  € 0,00 € 0,00
 5. Klemmappen
  € 0,00 € 0,00
 6. Informatie ringbanden
  € 0,00 € 0,00
 7. Infoborden
  € 0,00 € 0,00
 8. Busborden
  € 0,00 € 0,00

Artikel omschrijving:

Busborden

Met de busborden van Plastikor zorgt u ervoor dat uw reizigers/passagiers herkennen in welke bus zij mogen instappen voor hun vakantie, tour of evenement.

Informatieborden

De informatieborden zijn voorzien van 4 vakken om bijvoorbeeld uw dag aanbieding in op te bergen en aan iedereen te laten zien.
Laat uw informatiebord nog meer opvallen door deze te bedrukken in uw logo!

Informatie ringbanden

Deze informatie ringband is ideaal om op een resort alle relevante documenten in te doen om uw reizigers in te lichten over reis- en vluchtgegevens en/of evenementen.

Klemmappen

De reisleiding is vaak op pad met zijn toeristen. Een klemmap ondersteunt de reisleiding door de mogelijkheid om snel relevante informatie op te schrijven zonder dat er expliciet een ondergrond nodig is.

Kofferlabels

Geef uw klant de handige kofferlabel als cadeau! Zo maakt de klant indirect reclame over de hele wereld voor uw bedrijf!

Omslagetuis

Bescherm uw boeken zoals schoolboeken, zwangerschapsboeken en passen zoals creditcards, bankpassen, ID-kaart, rijbewijs en tickets met de omslagetuis van Plastikor. Eenvoudig in de omslagetui te steken!

Paspoort etuis

Verfraai en bescherm uw paspoort tegelijkertijd met de paspoort etui van Plastikor. De paspoort etui is leverbaar in transparant of kleur en met of zonder opdruk.

Ticket omslagen

Ticket omslagen, handig om uw tickets voor bijvoorbeeld een vakantiereis of theaterinstelling in te bewaren.