Over Plastikor

Bedrijfsprofiel Plastikor

Plastikor Nederland is gespecialiseerd in de vervaardiging van ringbanden, etuis, offertemappen, luxe mappen, verpleegmappen, showtassen, L-etuis, U-etuis, badges, zelfklevende hoeken en zelfklevende etuis Wij leveren deze artikelen in alle maten en uitvoeringen. Van standaard producten tot zeer speciaal werk.

AFNEMERS: Onze klanten zijn bedrijven, instellingen, gemeenten, ziekenhuizen en zelfs particulieren. De productie vindt plaats in een recent gebouwd pand aan de Ambachtstraat in De Lutte. Tijdens de bouw van het pand is extra aandacht besteed om een vloeiende productiestroom te bevorderen!

AANTALLEN: Wij kunnen de volgende producten zowel in kleine als in grote oplagen leveren: etuis, showtassen, ticketomslagen, kofferlabels, etuis voor polikaart, zelfklevende hoeken en zelfklevende etuis en vele andere etuis. De oplagen variëren vanaf 100 stuks tot aan vele honderdduizenden stuks.
Onze volautomatische machines zijn ingericht op een flexibele en snelle omstelling, hierdoor is een gunstige prijsstelling mogelijk. Ringbanden van 100 stuks tot aantallen van 10.000 stuks per serie kunnen wij aan. Door de speciaal voor ons aangepaste ringbanden automaten is flexibiliteit mogelijk. Bedrukken in foliedruk en zeefdruk is mogelijk.

PLASTIKOR LEVERT ALLEEN KWALITEITSPRODUCTEN: Wij laten ons niet verleiden om te rommelen met de kwaliteit als de prijs in het geding is. Als productie bedrijf weten wij als geen ander wat het gevolg hiervan is: een ontevreden klant met een slappe ringband waarmee een presentatie in duigen valt of een etui wat te snel uitscheurt.

INNOVATIEF: Wij helpen u met uw zoektocht naar oplossingen bij een nieuwe opdracht. Zo kunt u bij ons met uw wens en voorkeuren komen, vervolgens proberen wij met al onze kennis en ervaring daar op in te spelen. Wij geven advies, maken eventueel een ontwerp en zorgen voor een goede vervaardiging en afwerking. Waarbij we natuurlijk volop gebruik maken van de moderne machines die we in huis hebben.

FLEXIBEL: Plastikor is een kleine organisatie, dat betekent dat we flexibel zijn en mede daarom snel kunnen werken. Of het nu om een simpel ringbandje gaat of een handgemaakte map met allerlei toeters en bellen, wij kunnen het leveren.