Hotels en restaurants

Menumappen, menu omslagen, menu hoezen en hotel mappen

Wij leveren menu omslagen vervaardigt uit PVC en PP in A3, A4 en A5 formaat en uit PP in A5 formaat. Daarnaast vervaardigen wij infomappen, hotelmappen en menumappen. Plastikor is de producent en kan alles naar wens van de klant fabriceren. Staat uw product er niet bij? Bel Plastikor op 0541-740004 of mail voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.
 1. Menuhoezen
  € 0,00 € 0,00
 2. Menumappen
  € 0,00 € 0,00
 3. Hotelmappen
  € 0,00 € 0,00
 4. Menu omslagen
  € 0,00 € 0,00

Hotelmappen

Maak uw hotelkamers compleet met de hotelmap van Plastikor. Deze representatieve bedrukte informatiemap is geschikt om alle informatie zoals huisregels, tarieven, briefpapier, brochure en lokale informatie in op te slaan. Zo geeft u uw gasten een comfortabel verblijf.

Menu omslagen

Wij leveren A3 en A4 menu omslagen vervaardigt van PVC en A5 menu omslagen vervaardigt van PP. Dankzij onze eigen drukkerij is het mogelijk om uw menu omslagen te laten bedrukken in uw eigen huisstijl.

Menu hoezen

De mat transparante menuhoezen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof en leverbaar in vele soorten en maten.

Menu mappen

De luxe kunstleder menumappen van plastikor zijn aan de voorzijde van de map bedrukt met het woord menu in de kleur goud. De omslag is aan de binnenzijde links en rechts voorzien van een verticale insteek. De rugzijde is voorzien van 4x A4 showtassen met in totaal 8 zichtzijden.