Congresbadges

Congresbadges

 1. Badges met clip en speld
  € 0,00 € 0,00
 2. Badges met speld
  € 0,00 € 0,00
 3. Badges met magneetclip
  € 0,00 € 0,00
 4. Badges met een kleurenbalk
  € 0,00 € 0,00
Plastikor, uw one-stop-shop voor op maat gemaakte congresbadges!
Onze hoogwaardige Congresbadges zijn de perfecte oplossing voor het identificeren van deelnemers aan evenementen, conferenties en vergaderingen.
We bieden een breed scala aan opties, waaronder Badges met Clip en Speld, Badges met Magneetclip en Badges met een Kleurenbalk. Lees verder om meer te ontdekken over onze veelzijdige en professionele Congresbadge-oplossingen.

Badges met Clip en Speld:
Onze Badges met Clip en Speld zijn een populaire keuze voor evenementen vanwege hun eenvoudige bevestigingssysteem.
Met de handige clip aan de achterkant en de speld kunnen de badges gemakkelijk aan kleding worden vastgemaakt.
Ze zijn stevig en comfortabel om te dragen, waardoor ze ideaal zijn voor langdurige evenementen. Personaliseer deze badges met namen, logo's en andere relevante informatie om uw deelnemers een professionele uitstraling te geven.

Badges met Magneetclip:
Als u op zoek bent naar een bevestigingssysteem dat geen spelden prikjes achterlaat in uw kleding, dan zijn onze Badges met Magneetclip de perfecte oplossing.
De magneetclip zorgt voor een veilige en snelle bevestiging aan kleding, zonder dat er gaten of beschadigingen ontstaan.
Deze stijlvolle badges zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Voeg gepersonaliseerde ontwerpen toe om uw merk of evenement in de schijnwerpers te zetten.

Badges met een Kleurenbalk:
Wilt u dat uw Congresbadges opvallen en een professionele uitstraling hebben?
Onze Badges met een Kleurenbalk bieden een uitstekende manier om kleur te integreren in uw badge-ontwerpen.
U kunt de kleurenbalk aanpassen aan uw huisstijl, waardoor een samenhangende en herkenbare uitstraling wordt gecreëerd. Deze badges zijn niet alleen handig voor identificatiedoeleinden, maar ook voor het onderscheiden van verschillende groepen of functies tijdens het evenement.

Op maat gemaakte Congresbadges:
Naast de bovengenoemde opties bieden wij volledig op maat gemaakte Congresbadges die aan al uw specifieke behoeften voldoen.
Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen van badges die perfect aansluiten bij uw evenement.
Van formaat en vorm tot kleur en materialen, we zorgen ervoor dat uw badges een onvergetelijke indruk achterlaten op deelnemers en gasten.
Kies Plastikor voor hoogwaardige Congresbadges die uw evenement naar een hoger niveau tillen.
Met onze badges met Clip en Speld, Badges met Magneetclip en Badges met een Kleurenbalk, bieden we diverse mogelijkheden om aan uw voorkeuren te voldoen.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw badge-uitvoering te bespreken en een onvergetelijke ervaring voor uw deelnemers te creëren.