Werkordermappen

Werkordermap voor in de werkplaats

Werkordermappen vervaardigt van PVC, volkunststof of gestikt zijn leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De werkordermappen kunnen geheel naar wens van de klant worden geproduceerd.

Maak uw werkplaats overzichtelijk met onze kwalitatieve werkordermappen.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
€ 0,00 € 0,00
Prijs per stuk
Kaartformaat: 210 x 297 mm (A4)
Uitvoering: Buitenmaat:
Gestikt 255 x 340 mm
PVC 230 x 330 mm
Met klem PVC 220 x 307 mm
Met klem volkunststof 220 x 310 mm

Gestikt

De voorzijde van de werkordermap is voorzien van insteek A4 met opening aan de korte zijde. De map wordt geleverd inclusief los ophang touwtje.

Plastikor levert deze gestikte werkordermappen uit voorraad.
De gestikte werkplaatsmappen zijn uitstekend geschikt voor het 8-delige planbord (Plan-8) of 10-delige planbord (Plan-10), waar u de werkordermappen/foudralen in kunt opbergen.

PVC werkordermappen met extra sleutelvak

Deze werkordermap is leverbaar in verschillenden uni kleuren. De voorzijde van de werkordermap is voorzien van een A4-formaat insteekhoes en aan de achterzijde een opbergvak voor de sleutels van het voertuig, de hoes is afsluitbaar met klittenbandrondjes.

PVC werkordermappen met sleutelvak + A6 vak

Deze werkordermap is leverbaar in verschillenden uni kleuren. De voorzijde van de werkordermap is voorzien van een A4-formaat insteekhoes. Aan de achterzijde van de werkordermappen is een A6 insteekhoes (105 x 148 mm) voor kentekenpapieren en een opbergvak voor de sleutels van het voertuig.

Werkordermappen vervaardigt van PVC of volkunststof met klem

De voorzijde van de werkordermap is voorzien van een klem aan de korte zijde. Deze werkordermappen met klem zijn verkrijgbaar in verschillenden kleuren.

Werkordermap robuust gestikt

De voorzijde van de werkordermap ROBUUST is voorzien van insteek A4 met opening aan de korte zijde. De achterzijde is voorzien van extra dik gemaleerd zwart marmerbord voor extreem stevige stabiele touch en feel.
Deze werkordermap wordt geleverd inclusief los ophang touwtje.

Plastikor levert deze gestikte werkordermappen ROBUUST uit voorraad.
Deze werkplaatsmappen zijn uitstekend geschikt voor het 10-delige planbord (Plan-10), waar u de werkordermappen/foudralen in kunt opbergen.