Omslagetuis

Omslagetuis/boekenkaften/covers

Verfraai uw boekje en houd deze langer netjes met de omslagetui van Plastikor. De omslagetui heeft aan de binnenzijde 2 transparante insteken, zodat u uw boek netjes in het hoesje kan steken.
De omslagetui is ook met een gepersonaliseerde opdruk leverbaar. Dit maakt het een leuke weggever cadeau aan uw klanten.

De omslagetuis zijn ook toepasbaar om uw bankpas, creditcard, rijbewijs of ID-kaart in te bewaren. Of u kunt de ticket-etui gebruiken om uw tickets op te bergen. Daarnaast kunt u de omslagetui gebruiken om uw paspoort te beschermen tijdens het reizen. Of kunt u uw zwangerschapsboekje verfraaien en tevens beschermen tegen externe omstandigheden. Of wat dacht u van schoolboeken beschermen met een omslag etui. Boekenkaften is vanaf nu verleden tijd!
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 0,00 € 0,00
Prijs per 100 stuk

Bescherm (school)boeken met omslagetuis - nooit meer boeken kaften

Omslagetuis zijn enorm handig voor het beschermen van boeken, lidmaatschappasjes, tickets en uw (credit)cards.
Kunt u zich nog de tijd herinneren aan het einde van de zomervakantie dat u als scholier zijnde alle boeken moest kaften. Wij vonden het persoonlijk een rot klusje. Daarom kwamen we met het idee een omslagetuis ook wel genoemd omslaghoes, kaftje, cover voor schoolboeken. Omslagetuis beschermen uw boeken, zijn eenvoudig om een boek te plaatsen en scheuren veel minder snel dan kaftpapier. Tot slot kunt u de omslagetuis laten bedrukken met een persoonlijke print/foto! Geef de maten van uw boeken door en wij zorgen voor passende omslagetuis!