Omslagmappen

Omslagmappen en klemmappen

Plastikor is de producent van omslagmappen en klemmappen. Deze mappen zijn in vele uitvoeringen en formaten leverbaar. Heeft u een specifieke wens die niet wordt aangeboden in de webshop? Neem contact op met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  1. Omslagmappen
    € 0,00 € 0,00
  2. Klemmappen
    € 0,00 € 0,00

Klemmappen

Klemmappen zijn compacte mappen met een klem aan de binnenkant. Hierdoor kun je eenvoudig documenten klemmen in de map, zodat deze niet wegwaaien. Vervolgens kunt u eenvoudig, snel en zelfs zonder ondergrond alle benodigde informatie makkelijk opschrijven. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Omslagmappen

De omslagmappen worden vaak gebruikt om offertes te presenteren of andere documenten op te bergen. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Omslagmappen en klemmappen bedrukken

Bedruk uw omslagmap of klemmap in uw huisstijl, dan weet u zeker dat buitenkant ook professioneel aansluit op de inhoud van de map.
Plastikor produceert de klemmap die u zoekt, in verschillende kleuren en van topkwaliteit. Bij Plastikor koopt u mooie bedrukte ordners van de goede kwaliteit die u van ons verwacht!
Behalve een omslagmap of klemmap bedrukken wij ook uw ringbanden, multimappen, multomappen, insteek hoezen en U-etuis.