Ringbanden liggend

PVC ringbanden liggend: Wij bieden echte vakkwaliteit!

Vaak zijn ringbanden alleen maar verkrijgbaar in portret formaat. Dankzij onze ervaring en kennis als fabrikant, kunnen wij ringbanden ook in een liggend formaat aanbieden!
Tijdens het fabriceren van al onze producten gebruiken wij alleen kwalitatieve materialen. Dit maakt al onze producten duurzaam en functioneel voor dagelijks gebruik op het kantoor, in school of in ons privé leven.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 0,00 € 0,00
Prijs per stuk

 

Formaat Papier vulhoogte Rugdikte Plano formaat Aantal in doos
A3 25 mm 35 mm 320 x 983 mm 16 stuks per doos
  40 mm 52 mm 320 x 1045 mm 12 stuks per doos
  50 mm 65 mm 320 x 1060 mm 10 stuks per doos
A4 25 mm 35 mm  
  50 mm 62 mm  

PVC ringbanden liggend formaat - een ware specialiteit!

PVC ringbanden in liggend formaat zijn niet alleen voor ons een echte specialiteit. Vaak zijn ringbanden alleen verkrijgbaar in portret formaat. Echter, omdat wij elk ringband in onze eigen productie vervaardigen, zijn wij in staat om ook bijzondere artikelen te produceren, zoals ringbanden in landschap formaat.

A4 ringbanden liggend met een 4 rings mechaniek

Let op: Omdat de ringbanden in een liggend formaat zijn, heeft de 4 rings mechaniek een afwijkende ringafstand ten opzichte van de staande A4 4 rings band. De speciale ringafstand hart op hart is 45-65-45 mm. Wij kunnen de gaatjes goed voor u perforeren. Maar indien u dit zelf wenst te doen, benodigd u hiervoor een verstelbare perforator.
Deze kunt u ook bij ons bestellen: klik hier!

Grote verscheidenheid aan kleuren

Omdat de productie van ringbanden onze specialiteit is, willen wij jullie niet alleen een standaard kleur aanbieden. Daarom kunt u bij ons ringbanden in 16 verschillende kleuren bestellen. Gaat uw voorkeur toch uit naar een andere kleur? Via e-mail ondersteunen wij u graag om uw kleurvoorkeuren te horen en u meer kleurmogelijkheden aan te bieden.

Bijbehorende hoesjes nodig?

Kijk hier!