Steigeretuis, vervaardigd door Plastikor, zijn essentieel voor het beschermen van uw steigers tegen onbevoegde toegang.
Bij Plastikor produceren we steigeretuis in diverse formaten en varianten.
Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of naam op de etuis te laten bedrukken, met keuze uit één of meerdere kleuren.
De bevestigingsmogelijkheden van onze steigeretuis zijn zeer veelzijdig. Als optie is er een metalen ophangoog voor het bevestigen van een kabelbinder aan de steiger.
Daarnaast kunnen we extra insteekvakken toevoegen aan de etuis. Plastikor produceert alle steigeretuis in onze eigen fabriek, waarbij we moeiteloos voldoen aan uw gewenste afmetingen en kunststofsoort.

Toepassing van steigeretuis in de industrie

Naast het gebruik op steigers, worden steigeretuis ook veelvuldig ingezet als informatiemiddel op productie-installaties in de offshore en procesindustrie.
Daarnaast dienen deze etuis ter identificatie van goederen op opslagplaatsen en in stellingen. Hierbij gelden vaak specifieke eisen waaraan de etuis moeten voldoen.
Als producent kunnen wij van Plastikor aan vrijwel iedere wens voldoen, omdat we alles in eigen beheer produceren.
Meestal hebben steigeretuis aan de voorzijde een insteekvak met een waterdichte klep. Ook is er doorgaans een ophangoog aan de bovenzijde van de etui, waardoor een ty-rap kan worden gehaald.
Onze steigeretuis zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, al dan niet voorzien van opdruk.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor stijgeretuis op onze website.
Als u geïnteresseerd bent, nodigen wij u graag uit om de verschillende formaten te bekijken via deze link: https://plastikor.nl/steigerbouw-etuis