Klemmappen

Klemmappen zijn nuttige mappen om snel verscheidene documenten in een map te klemmen. Daarnaast bieden de klemmappen een solide ondergrond aan om snel informatie op te schrijven.

Voor extra reclame kan uw klemmap ook bedrukt worden.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 0,00 € 0,00
Prijs per stuk
Materiaal (dikte): kunststof (0,35 mm) inclusief karton versteviging
Kaartformaat: 210 x 297 mm (A4)
  Plano formaat
Klemmappen A4 omslagmodel 318 x 480 mm
Klemmappen met hoekje 318 x 470 mm
Klemmappen met schuine hoek 318 x 470 mm
Klemmappen met schuine hoek en etiket 318 x 470 mm
Klemmappen met uitsparing 318 x 480 mm
PVC onderlegger met klem 220 x 307 mm

Klemmappen voor in de reiswereld

Reisleiding is vaak op pad met hun toeristen. Vaak heeft de reisleiding belangrijke documenten bij zich en dienen zij soms snel informatie op te schrijven. Daarom heeft iedere reisleider een klemmap nodig! De klemmappen zijn gemaakt zodat de papieren/reisdocumenten netjes kunnen worden opgeborgen en bieden een solide ondergrond aan om snel informatie op te schrijven.

Klemmappen voor in de medische wereld

Vaak rent het verzorgend personeel van patiënt naar patiënt. Hierbij hebben zij weinig tijd om even stil te zitten achter een bureau om belangrijke informatie op te schrijven. Een klemmap biedt hier ondersteuning bij. Al lopend zou men nog steeds de belangrijke punten op kunnen schrijven om die belangrijke punten vervolgens bij een overdracht duidelijk met andere collega's te bespreken.

Kantoorartikel

Ook op kantoor beweeg je jezelf vaak rond. Alhoewel menig persoon over een stoel met een bureau beschikt, kan het toch voorkomen dat je naar een bepaalde machine, apparaat of collega toe moet lopen om informatie te bespreken. Een handig solide, lichte ondergrond waarop je alle belangrijke informatie op kan schrijven biedt dan geen overbodige uitkomst. Daarnaast is de klemmap ook uitstekend voor als men elkaar wil observeren middels een observatieformulier.